O NAS

Predstavitev dejavnosti STELE TRANS

STELE TRANS d.o.o., smo prevozno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v domačem in mednarodnem prometu s sedežem v Lahovčah, Cerklje na Gorenjskem. S svojo lego smo le streljaj oddaljeni od pomembnih gorenjskih transportnih povezav in industrijskih središč, letališča in glavnega mesta Ljubljana.

NAŠA VOZILA

Prevozne storitve opravljamo s pomočjo dobro usposobljenih, izkušenih voznikov in s sodobnimi vozili, ki so opremljeni s sledilnimi satelitskimi napravami. Naša glavna dejavnost so prevozi blaga, ki zahtevajo težja tovorna vozila. Trenutno razpolagamo s 40 tovornimi vozili (vlačilci), 50 prikolicami, 6 priklopnimi vozili, 3 manjšimi tovornimi vozili za dostavo do 10t, ter 5 dostavna vozila za ekspresne pošiljke. V neposredni bližini sedeža podjetja je na voljo tudi skladiščni prostor v velikosti 2.000 m2.

KJE VSE SMO PRISOTNI?

S poslovnimi partnerji sodelujemo pri uvozu in izvozu po vsej Evropi. Dnevno odpremljamo zbirnike za Nemčijo in skandinavske države.

Prisotni smo na področjih Slovenije, Avstrije, Nemčije, Belgije, Nizozemske, Luksemburga, S Italije, Danske,Švedske,Norveške inJ Francije. Zlasti smo specializirani za področje Skandinavije (Norveška, Švedska in Danska).

Prisotni smo na področjih Slovenije, Avstrije, Nemčije, Belgije, Nizozemske, Luksemburga, Švice, Francije, Italije … Še posebej smo specializirani za področje Skandinavije (Norveška, Švedska, Danska).

KONKURENČNE PREDNOSTI

Naše konkurenčne prednosti so zanesljivost, strokovnost, kakovost in dolgoletne izkušnje. Zlasti pa si prizadevamo ohranjati visoko raven svojih storitev ter nuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Naša prednost je tudi v večjem številu prikolic, ki jih lahko pustimo pri določenem podjetju in jih naši vozniki pripnejo ob drugi priložnosti. Na razpolago imamo tudi kombije in manjše kamione za manj obsežne in hitre dostave.

V vseh svojih prizadevanjih s svojimi vozniki stremimo k odličnosti s ciljem, da bi popolnoma zadovoljili potrebe svojih naročnikov.

40

50

6

3

5

1